Tak for din tilmelding!

OM RELIFT

ReLift er et nyt og innovativt hjælpemiddel under udvikling, der ønsker at gøre op med de almenkendte toiletter og det store tabu der er forbundet med toiletbesøg og afføringsproblemer.


ReLift placerer den ældre og svækkede borger i den rette position under toiletbesøg. ReLift skaber dermed både menneskelig og samfundsøkonomisk værdi, ved at mindske følgesygdomme som konsekvens af en forkert toiletstilling 


DEN RETTE STILLINGFORKERT STILLING

Alene i Danmark døjer op mod hver tredje med afføringsproblemer. En væsentlig årsag hertil er bl.a. måden vi sidder på toilettet. Den 90 graders vinkel toiletterne placerer vores krop i, er ikke den naturlige position, da det skaber en for smal passage til vores afføring.

KORREKT STILLING

Ved istedet at hæve vores ben op mod en 35 graders vinkel og sidde med en let foroverbøjet ryg, udrettes vinklen så der skabes en fri og naturlig passage.

Det skønnes at op mod 70-80% af de ældre lider af afføringsproblemer, hvilket udover det ubehag der følger, kan være nedsættende for deres funktionsevne og livskvalitet.

ReLifts mission er at hjælpe de ældre og svækkede borgere til en bedre og

mere smertefri hverdag.

DANMARKSMESTRE

ReLift har på kort tid allerede opnået flotte resultater gennem deltagelse i forskellige konkurrencer. Senest har vi vundet vores kategori 'Life Tech' til DM i entreprenørskab. Yderligere har vi modtaget et flot verdensmålsmikrolegat og kvalificeret os til finalepladser ved både Fonden for Entreprenørskabs Idekonkurrence 2020 og VIA University College´s Innovationspris 2021.

TEAM

Maria Freund

Netværk & samarbejder

Victoria Wacher

Produktudvikler

BILLED GALLERI

os2

Vi vil med den gode toiletoplevelse, skabe trivselsfremme for borgere og plejere