Nyheder

Her kan du læse mere om nyeste tiltag, oplevelser og historier fra vores iværksætterrejse med ReLift.

Tilbage i december tog StartupTalks fat i os og spurgte, om vi ville dele lidt ud af vores rejse og erfaringer med iværksætteri indenfor et anderledes og en smule tabubelagt emne, til inspiration for andre og kommende iværksættere. Vi takkede selvfølgelig ja, og det er der kommet dette fine indlæg ud af. 

December 2022

ReLift deltager og udstiller på dette års velfærdsteknologiske konference i Odense d. 11/10-22. Kig endelig forbi vores stand i udstiller området i hal B, hvis du deltager.                     

November 2022

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at vi d. 1/9-22 startede op på Innovationsfondens Innofounder program. Bevillingen er en stor milepæl på vores iværksætterrejse, og et kæmpe skulderklap, der betyder, at vi nu kan eksekvere på vores mange planer.

September 2022

ReLift udstiller i startup-zonen på Health & Rehab 2021. Det er den førende og største fagmesse indenfor hjælpemidler og velfærdsteknologi, hvor de bedste og nyeste produkter præsenteres. Læs mere om vores oplevelse og se billeder af vores fine stand.

November 2021

ReLift tager del i dette års Care Tech Challenge ved Danish.Care, som er et iværksætter og innovationsprogram for start-ups. Læs artiklen om ReLifts deltagelse.

November 2021

ReLift udstiller på RIWC 2021 i samarbejde med DokkX/Teknologi i Praksis. Læs mere om vores oplevelse som førstegangsudstiller.

September 2021

ReLift vinder DM i Entreprenørskab i Life Tech kategorien på Børsen i København. Læs mere om vores oplevelse, begrundelsen for at ReLift vandt og hvad pengene skal bruges til.

Maj 2021