Nyheder

Her kan du læse mere om nyeste tiltag, oplevelser og historier fra vores iværksætterrejse med ReLift.

Mød ReLift på Health & Rehab 2023 d. 23. – 25. maj. Vi ser frem til at deltage på dette års messe i Bella Centeret. Vi glæder os til at møde nye så vel som velkendte ansigter. Har du ikke billet, kan du finde den i linket nedenfor.

Maj 2023

ReLift indgår et samarbejde med Teknologisk Institut, hvor vi er udvalgt til et forløb med deres iværksætter rådgivning. 

 

Marts 2023

Vi har modtaget støtte fra Otto Bruuns Fond. ReLift modtog i marts støtte i form af et legat på 25.000,- fra Otto Bruuns Fond. Alle midler tæller og derfor er det med stor taknemmelighed, at vi har modtaget pengene og nu er i gang med at omsætte dem som et tilskud til en brugbar prototype.

Marts 2023

Tilbage i december tog StartupTalks fat i os og spurgte, om vi ville dele lidt ud af vores rejse og erfaringer med iværksætteri indenfor et anderledes og en smule tabubelagt emne, til inspiration for andre og kommende iværksættere. Vi takkede selvfølgelig ja, og det er der kommet dette fine indlæg ud af. 

December 2022

ReLift deltager og udstiller på dette års velfærdsteknologiske konference i Odense d. 11/10-22. Kig endelig forbi vores stand i udstiller området i hal B, hvis du deltager.                     

November 2022

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at vi d. 1/9-22 startede op på Innovationsfondens Innofounder program. Bevillingen er en stor milepæl på vores iværksætterrejse, og et kæmpe skulderklap, der betyder, at vi nu kan eksekvere på vores mange planer.

September 2022

ReLift udstiller i startup-zonen på Health & Rehab 2021. Det er den førende og største fagmesse indenfor hjælpemidler og velfærdsteknologi, hvor de bedste og nyeste produkter præsenteres. Læs mere om vores oplevelse og se billeder af vores fine stand.

November 2021

ReLift tager del i dette års Care Tech Challenge ved Danish.Care, som er et iværksætter og innovationsprogram for start-ups. Læs artiklen om ReLifts deltagelse.

November 2021

ReLift udstiller på RIWC 2021 i samarbejde med DokkX/Teknologi i Praksis. Læs mere om vores oplevelse som førstegangsudstiller.

September 2021

ReLift vinder DM i Entreprenørskab i Life Tech kategorien på Børsen i København. Læs mere om vores oplevelse, begrundelsen for at ReLift vandt og hvad pengene skal bruges til.

Maj 2021