ReLift på RIWC 2021

ReLift har netop deltaget på Rehabilitation International World Congress som udstillere. Takket være DOKKX / Teknologi i Praksis blev det muligt for os at få en stand i udstillingsområdet. Kongressen fandt sted i Scandinavia center i Aarhus, hvor den strak sig over tre dage.

Verdenskongressen henvendte sig til alle, som arbejder med eller har interesse i rehabilitering, fx forskere, NGO’er, små og mellemstore virksomheder, studerende, eksperter, beslutningstagere og alle dem, hvor rehabilitering er en del af hverdagslivet. 

For ReLift medførte kongressen en lang række nye bekendtskaber, øget interesse og omtale, større branchekendskab og ny erfaring indenfor udstilling af vores produkt.

Tak til alle, der var forbi vores stand!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *