Kontakt

Mød teamet

Bag ReLift står  Maria og Victoria – to passionerede ildsjæle med en enorm drivkraft for udviklingen af ReLift. 
Begge to er uddannet indenfor Design & Business, med en AK i Retail Design & Management og en PBA i Entrepreneurship & Innovation.

Mail: mft@relift.dk

Tlf: +45 40435782

Maria Freund Thinggaard

Netværk & samarbejder
Maria er ReLifts kontaktskaber, og hun er derfor altid frisk på en snak. I den forbindelse har hun særligt fokus på samarbejder og netværk. Kontakt derfor endelig Maria hvis du har spørgsmål eller ønsker at samarbejde.Victoria Wacher Jensen

Produktudvikling
Victoria er ReLifts teknisk ansvarlige. Hun står primært for udviklingen af vores produkt. Hun har blandt andet arbejdet på vores første prototype i et værksted. Hvis du sidder med spørgsmål til f.eks. produktudvikling, så tøv ikke med at tage kontakt til hende.

Mail: vwj@relift.dk

Tlf: +45 29869002

Ofte stillede spørgsmål

Jo, det kan du måske godt, men det er der mange ældre og fysisk svækkede mennesker, der ikke har mulighed for. Årsagen til det er at både balance, manglende kræfter og stationære højder, udelukker en lang række borgere.

ReLift er stadig under udvikling, og vi kan endnu ikke sige noget om hvornår produktet er klar til markedet. I første omgang afhænger det af en række test, som vi er i gang med.

Vi bestræber os efter at tilpasse produktet så  bredt som muligt.

Status

ReLift er stadig under udvikling, og det er derfor ikke muligt at købe hjælpemidlet endnu. Hvis du derimod ønsker at følge med i processen, samt at få besked når produktet er på markedet, så kan du tilmelde sig vores nyhedsbrev lige her:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kontakt os her: