ReLift vinder DM i Entreprenørskab

Den 27. maj 2021 var teamet bag ReLift en tur i København. Nærmere bestemt i den centrale del af hovedstaden i de smukkeste rammer på Børsen. Anledningen var DM i Entreprenørskab, som skulle vise sig at blive en dag vi sent vil glemme.

 Fonden For Entreprenørskab var sammen med Dansk Erhverv værter for arrangementet, som bestod af spændende og motiverende oplæg samt selve konkurrencen, som udspillede sig gennem live pitches og lukkede dommerinterviews.

ReLift pitchede i Life Tech kategorien. Det var netop i denne kategori, at vi blev udråbt som vindere. Begrundelsen for, at sejren skulle gå til os var ifølge den ene af dommerne, Anders Thelborg fra Bristol Myers Squibb, at vi løser et virkeligt problem, som vi har en god og dyb forståelse af. At vi allerede har spændende og etablerede samarbejder med brugere, og at vi besidder et overbevisende potentiale til at drive store omkostningsbesparelser for samfundet.

Efterfølgende skrev Anders Thelborg følgende på hans LinkedIn-profil:

 Vinderne er … de ældre borgere!

Ved Danmarksmesterskabet i entreprenørskab blev ”Relift” fra VIA University College vindere i Lifetech-kategorien. Men i virkeligheden vinder de ældre og svage borgere i Danmark, for Relift har udtænkt et hjælpemiddel, som sikkert og simpelt hjælper ældre i den rette position ved toiletbesøg.

Jeg er ret stolt af, at BMS kan understøtte unge og dygtige entreprenører, der – ligesom vi – har fokus på at gøre tilværelsen bedre for mennesker, der er syge eller svage. Kæmpe tillykke til Relift – vi krydser fingre for, at I bliver en stor succes!”

Fra venstre: Anders Thelborg, Katrine Fisker, Victoria Wacher Jensen & Maria Freund Thinggaard

Udover titlen som danmarksmestre i entreprenørskab i kategorien ‘Life Tech’, vandt vi 25.000 kroner sponsoreret af Bristol Myers Squibb. Disse penge skal gå til udviklingen af projektet.

I forbindelse med vores nye titel har VIA University College skrevet en fin artikel om os. Du kan læse den her:  Link

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *